23 apr 2019

Ivo Baert benoemd tot Financieel Directeur TBI Infra

De heer drs. I.J.M. (Ivo) Baert RA is per 1 april 2019 de nieuwe Financieel Directeur van TBI Infra B.V. Ivo Baert is zijn carrière gestart bij KPMG Accountants NV en heeft de afgelopen 14 jaren bij verschillende bedrijfsonderdelen binnen de Koninklijke BAM Groep gewerkt. De laatste 4 jaar was hij werkzaam als Financieel Directeur van BAM Infra Regionaal (BAM Infra B.V.). Vanaf 1 april 2019 bestaatl de statutaire directie van TBI Infra B.V. uit de heren ing. R.J. Feijen (voorzitter) en drs. I.J.M. Baert RA. TBI Infra bestaat uit twee zelfstandige werkmaatschappijen, Mobilis en Voorbij Funderingstechniek, en is onderdeel van TBI.

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten en een forse verbetering van het resultaat.

08 mrt 2018

Rijkswaterstaat wil de realisatie van het project A16 – Rotterdam gunnen aan De Groene Boog

Rijkswaterstaat is voornemens het project A16 Rotterdam te gunnen aan het consortium De Groene Boog. Het consortium, een combinatie van BESIX Group, Dura Vermeer Groep, Van Oord PPP, John Laing Investments Limited, RebelValley en TBI PPP wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en financieren van het project.

06 mrt 2018

Prinsenhofgarage opgeleverd aan Parkeren Delft

Op 2 maart is de Prinsenhofgarage officieel in handen gekomen van Parkeren Delft. Bij de overdracht, die in de garage plaatsvond, waren verschillende partijen betrokken:

05 feb 2018

Starthandeling drie projecten Aanpak Twentekanalen

De Twentekanalen worden in de steigers gezet om de scheepvaart in de regio meer ruimte te geven. Op maandag 5 februari gaf minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) de aftrap van de werkzaamheden. Dit deed zij bij Sluis Eefde in bijzijn van de gedeputeerden van de provincies Gelderland en Overijssel, bestuurders van gemeentes en het Waterschap Vechtstromen.

29 jan 2018

Na revitalisering kantoor MM25 klaar voor gebruik

Na een grondige revitalisering is het MM25 gebouw, het nieuwe kantoor van Mobilis, Servicis en Croonwolter&dros, TBI-SSC en TBI-HR klaar voor gebruik. Honderden medewerkers van dezeTBI-ondernemingen hebben maandag 29 januari 2018 hun intrek genomen in een nieuw, state-off-the-art Smart Building.

29 jan 2018

Ondergrondse fietsenstalling Station Maastricht officieel geopend

Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Stientje van Veldhoven opende vanochtend officieel de ondergrondse fietsenstalling bij het Station in Maastricht. Samen met de opdrachtgevers ProRail, NS, Provincie Limburg, Maastricht Bereikbaar en de gemeente Maastricht, bouwer TBI Timmermans-Mobilis en een veelkleurige groep fietsers werd de opening van de nieuwe fietsenstalling feestelijk ingeluid.

24 jan 2018

PALLAS heeft consortium INVAP, Mobilis en Croonwolter&dros uitgekozen voor het ontwerp en de bouw van de PALLAS-reactor

De Stichting Voorbereiding PALLAS-reactor (PALLAS) heeft het Argentijns-Nederlandse bedrijf ICHOS, (INVAP en de TBI-bedrijven Croonwolter&dros – Mobilis) uitgekozen voor het ontwerp en de bouw van de 'state-of-the-art’ PALLAS-reactor. Vanaf 2025 zal PALLAS een van 's werelds toonaangevende leveranciers van medische isotopen zijn en een cruciale rol spelen in de leveringsketen voor radiofarmaceutische producten wereldwijd en in nucleair technologisch onderzoek. Met deze radiofarmaceutische producten kunnen miljoenen mensen met kanker en hart-en vaatziekten worden gediagnosticeerd en behandeld.

23 jan 2018

Mobilis behaalt tweede plek bij Bewuste Bouwers-awards

Op 22 januari werden de Bewuste Bouwers-awards uitgereikt voor 2017 waarbij Mobilis op het podium mocht staan. Het project fietsenstalling KJ-plein Den Haag behaalde een tweede plek in de Bewuste Bouwers Boost en moest alleen het project ‘The Olympic Amsterdam 1962’ van Lokhorst Bouw en Ontwikkeling voor zich dulden. Het podium werd aangevuld door Ballast Nedam. Hun project ‘Realisatie N31’ scoorde een 8,9 en belandde daarmee op de derde plek.

18 jan 2018

Feest voor Spoorzone Delft

De Spoorzone in Delft is bijna af, het einde is in zicht en dat is aanleiding voor een feest. Op 20 januari 2018 vieren we samen met de Delftenaren dat na meer dan 10 jaar de binnenstad van de stad een nieuw gezicht heeft gekregen. De gehele spoorzone is op de schop gegaan en het resultaat is na een decennium keihard werken te zien.