VOORBIJ FUNDERINGSTECHNIEK

Voorbij Funderingstechniek is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle voorkomende funderingswerkzaamheden. Daarmee zijn we toonaangevend als het gaat om het leveren van draagvermogen voor de infrabouw, waterbouw, utiliteitsbouw en industriebouw. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen voor hun vraagstukken. Verder zijn wij u voor de woningbouw graag van dienst als het gaat om grotere projecten en specifieke vraagstukken.

Onze in staal uitgevoerde grond- en waterkerende constructies vinden hun toepassingen bij de aanleg van bouwputten, parkeerkelders, kademuren en kofferdamconstructies. Voor de uitvoering vanaf water beschikken wij over eigen drijvend materieel.

VOTON

Voton B.V., dochterbedrijf van Voorbij Funderingstechniek, verzorgt de productie van voorgespannen prefab betonpalen. Diverse schachtmaten en lengtes zijn daarbij mogelijk. Indien nodig kunnen de palen worden voorzien van extra wapening, meetdraad en/of aarding. Samen met onze opdrachtgever streven we naar de best passende oplossing.

Onze moderne fabriek is gevestigd aan het Noorzeekanaal in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. Zowel goed bereikbaar over de weg als over het water.